Uşa - este cartea de vizită a casei. REHAU oferă soluţii de design modern sau clasic. Uşile produse de noi înrunesc toate exigenţile dedesihn şi tehnice completînd armonios faţada casei dumneavoastră. Uşa poate fi personalizată cu un panou decorativ sau cu un termopan vitrajat. Caracteristicile de bază a uşii sunt tremoizlarea, fiabilitatea, uşurinţa în exploatare, rezistenţa la antefracţie, desing şi eleganţă. În aspect tehnic am optat pentru acele componente, care dau uşii dumneavoastră fiabilitate, rezistenţă şi anume feronerie de siguranţă cu închidere multipunct şi balamale rezistente DrHann.

Uşa de exterior cu geam termopan este un produs efectuat la comandă, care poate avea o gamă variată de culori şi forme. Uşa termopan care se montează la contactul clădirii cu exteriorul adica uşa de intrare într-o locuinţă sau clădire. Uşa asigură protecţia termică şi fonică datorită folosirii sistemelor PVC REHAU. Feroneria pentru  Uşa de exterior se inchide multipunct, balamale destinate pentru uşi exterior, care se reglează tridimensional 3D, direcţia de deschidere poate fi  interior sau exterior, armarea fortificată.

Uşa de balcon cu geam termopan se execută la comandă, după dimensiunile golului, canatul uşii de balcon este din profil de fereastră. Sistemul de feronerie este comun cu cel al ferestrelor multipunct, deci uşile de balcon se pot deschide simplu dar si oscilobatant(in doua poziţii), cu unu sau două mînere. Uşa de balcon se deschide pe interior iar balamalele se reglează în cîteva directeţii. Uşa de balcon cu geam termopan de cele mai multe ori se monteaza alăturat ferestrelor, cu ajutorul profilelor de cuplare.

Uşa Glisantă  este un sistem sofisticat ce pote fi montată în exterior şi se recomandă pentru suprefeţe mari, este un produs efectuat la comandă si poate avea o gamă variată de culori. Sistemul de feronerie este diferit de cel al uşilor de exterior si uşilor de balcon, este un sistem aparte clsasa Premium. Uşa glisantă se închide multipunct şi funcţionează pe un sistem de rulare liftant (semiautomat), care poate fi explicată astfel: uşa se ridica la acţionare semiautomat sau sistem glisant prin ridicare manual.