Arta preciziei

Arta preciziei

Arta preciziei

 Sticla Low-e se referă la sticla cu emisivitate redusă ce reflectă caldura înapoi în clădire pentru a îmbunătăți coeficientul de transfer termic Uf.  Sticla Low-E este neutră în aparență dar ea se obține printr-un procedeu numit pulverizare magnetronică, cand se aplică pe una din suprafețe un amestec de metale invizibile. Sticla Low-e se poate folosi atât pentru clădiri rezidentiale cât si pentru cele comerciale.

 Argonul este un element chimic aflat pe poziția 18 in tabelul periodic si este considerat un gaz nobil. Utilizarea sa reduce valoarea coeficientului de transfer termic in cazul ferestrelor. În Europa Centrală şi de Nord, argonul ajută la minimizarea pierderilor de căldură mai ales in sezonul de iarnă. Menționăm că gazul inert se pierde după aproximativ 3 ani.

Pe o piață în continuă mişcare si evoluție, în care reclamele agresive atrag clienții oferindu-le produse la un preț mic si de o calitate îndoielnică, venim în sprijinul Dvs oferindu-vă posibilitatea de a cunoaşte, ce tipuri de profile să alegeţi si caracteristicile lor.