Pe o piață în continuă mişcare si evoluție, în care reclamele agresive atrag clienții oferindu-le produse la un preț mic si de o calitate îndoielnică, venim în sprijinul Dvs oferindu-vă posibilitatea de a cunoaşte, ce tipuri de profile să alegeţi si caracteristicile lor.

E bine de știut ca cea mai des întalnită Greseală în rîndul cumpărătorilor de ferestre termopan este cererea unei oferte pe baza prețului PE METRUL PĂTRAT.

  1. Cea mai simplă metodă de prevenire a condensului este ridicarea temperaturii suprafeței sticlei prin utilizarea unui geam termopan cu Low-e
  2. O altă metodă de prevenire a condensului se realizează prin scăderea umiditătii relative din încapere si anume la aerisirea camerei. Omul, prin activitatea să contribuie la cresterea umiditații relative din încăperi si anume omul produce zilnic prin respirație 1-2 litri de vapori/ persoana.Ferestrele de lemn sunt neetanșe încît permit un schimb permanent de aer iar in cazul ferestrelor si usilor din PVC cu geam termopan, acest schimb de aer necontrolat nu mai este posibil, și locuitorii sunt nevoiti să asigure ei înșiși un schimb regulat de aer. Aerisirea naturala asigură scăderea umidității relative, și îmbogățește aerul cu oxygen. Aerisirea cu fereastra larg deschisă se face in reprize repetate si scurte, de cîteva minute.
  3. Condiționarea sau ventelarea incăperilor mai cu seama a celor in care s-a efectuat reparație este obigatorie.

IZOLATOR TERMIC – profilul PVC este un bun izolator termic (mai bun decat lemnul si aluminiu). 

IZOLATOR FONIC - sistemul de ferestre/ usi din PVC cu geam termopan este astfel conceput încât, să izoleze camera față de zgomotele din exterior.

 Sticla Low-e se referă la sticla cu emisivitate redusă ce reflectă caldura înapoi în clădire pentru a îmbunătăți coeficientul de transfer termic Uf.  Sticla Low-E este neutră în aparență dar ea se obține printr-un procedeu numit pulverizare magnetronică, cand se aplică pe una din suprafețe un amestec de metale invizibile. Sticla Low-e se poate folosi atât pentru clădiri rezidentiale cât si pentru cele comerciale.

 Argonul este un element chimic aflat pe poziția 18 in tabelul periodic și este considerat un gaz nobil. Utilizarea sa reduce valoarea coeficientului de transfer termic în cazul ferestrelor. În Europa Centrală și de Nord, argonul ajută la minimizarea pierderilor de căldură mai ales in sezonul de iarnă. Menționăm că gazul inert nu se pierde în timp dacă este respectată tehnologia producerii (în 30 ani maximum 4%).